Jogi nyilatkozat

 

  1. √Āltal√°nos t√°j√©koztat√°s

 

T√°j√©koztatjuk, hogy a www.akademia.galikklara.com internetc√≠men el√©rhetŇĎ webhelyet¬†

Egys√©gben √Člni Korl√°tolt FelelŇĎss√©gŇĪ T√°rsas√°g, sz√©khely: 1044 Budapest, Megyeri √ļt 19. 2., ad√≥sz√°m: 26586876-2-41, c√©gjegyz√©ksz√°m: 01-09-333615, k√©pviseletre jogosult: Fischer Kl√°ra, k√©pviseletre jogosult tiszts√©ge: √ľgyvezetŇĎ (vezetŇĎ tiszts√©gviselŇĎ)

√ľzemelteti (a tov√°bbiakban: Szolg√°ltat√≥).

 

Jelen webhelyen a Szolg√°ltat√≥ szolg√°ltat√°saival, term√©keivel kapcsolatban inform√°ci√≥kat ismerhet meg. A jelen webhely √©s az azt alkot√≥ weboldalak (a tov√°bbiakban: egy√ľttesen webhely) megtekint√©s√©vel √©s haszn√°lat√°val √Ėn k√∂telezŇĎnek fogadja el a webhelyen k√∂zz√©tett szab√°lyzatok, t√°j√©koztat√≥k, √°ltal√°nos szerzŇĎd√©si √©s felhaszn√°l√≥i felt√©telek tartalm√°t. Szolg√°ltat√≥ ezeket b√°rmikor m√≥dos√≠thatja, mely m√≥dos√≠t√°sokat, illetve az √ļj szab√°lyzatokat, t√°j√©koztat√≥kat, valamint √°ltal√°nos szerzŇĎd√©si √©s felhaszn√°l√≥i felt√©teleket ezen a webhelyen teszi majd k√∂zz√©.

 

Ezen a webhelyen a Szolg√°ltat√≥ az inform√°ci√≥kat t√°j√©koztat√°si c√©llal helyezte el, √≠gy azok tan√°csad√°snak nem minŇĎs√ľlnek. Szolg√°ltat√≥ megtesz minden sz√ľks√©ges int√©zked√©st, hogy a k√∂zz√©tett adatok a val√≥s√°ggal egyezzenek, azonban a webhelyrŇĎl sz√°rmaz√≥ inform√°ci√≥kb√≥l k√∂zvetlen√ľl jogok √©s k√∂telezetts√©gek nem sz√°rmaztathat√≥k.

 

Szolg√°ltat√≥ a felelŇĎss√©get csak a megerŇĎs√≠tett inform√°ci√≥k vonatkoz√°s√°ban v√°llalja, azonban kiz√°rja a webhely, valamint a hardver √©s a szoftver mŇĪk√∂d√©si hib√°j√°ra, illet√©ktelen m√≥dos√≠t√°s√°ra visszavezethetŇĎ, tov√°bb√° v√≠rus k√∂vetkezt√©ben megv√°ltozott vagy megv√°ltoztatott adatok eset√©ben.

 

  1. SzerzŇĎi jogok, iparjogv√©delem

 

A webhelyen megtal√°lhat√≥ szerzŇĎi tartalmak - bele√©rtve, de nem kiz√°r√≥lagosan, t√∂bbek k√∂z√∂tt a sz√∂vegeket, kialak√≠t√°st, szoftvereket, k√©panyagot, √°br√°kat, hanganyagot, audiovizu√°lis anyagot, felv√©teleket, forr√°sk√≥dot √©s tartalmat - a Szolg√°ltat√≥ tulajdon√°t k√©pezik. Az itt megtal√°lhat√≥ szerzŇĎi tartalmak √©s kiz√°r√≥lagos enged√©ly alapj√°n haszn√°lt tartalmak Magyarorsz√°g szerzŇĎi jogi t√∂rv√©nyei, valamint a nemzetk√∂zi szerzŇĎi jogi t√∂rv√©nyek v√©delme alatt √°llnak. Szolg√°ltat√≥ a szerzŇĎi jogi jogosultja vagy a feljogos√≠tott felhaszn√°l√≥ja a honlapon, valamint a honlapon kereszt√ľl el√©rhetŇĎ szolg√°ltat√°sok ny√ļjt√°sa sor√°n megjelen√≠tett valamennyi tartalomnak: b√°rmely szerzŇĎi mŇĪnek, illetve m√°s szellemi alkot√°snak, ide√©rtve elsŇĎsorban, de nem kiz√°r√≥lag a honlapon kereszt√ľl megv√°s√°rolhat√≥ egy√©ni spiritu√°lis √©s medit√°ci√≥s gyakorlatokat, programokat √©s kurzusokat. A tartalmak vagy azok r√©szleteinek m√≥dos√≠t√°sa, m√°sol√°sa, sokszoros√≠t√°sa, √ļjb√≥li k√∂zz√©t√©tele, felt√∂lt√©se, let√∂lt√©se, postai vagy egy√©b tov√°bb√≠t√°sa, hozz√°f√©rhetŇĎv√© t√©tele, a nyilv√°noss√°g sz√°m√°ra megtekinthetŇĎv√© t√©tele, m√°s anyagok l√©trehoz√°s√°hoz val√≥ felhaszn√°l√°sa, a r√° mutat√≥ linkek l√©trehoz√°sa, √°tad√°sa, √©rt√©kes√≠t√©se, illetve m√°s k√∂zc√©l√ļ vagy kereskedelmi c√©lra t√∂rt√©nŇĎ felhaszn√°l√°sa csak Szolg√°ltat√≥ kifejezett √≠r√°sos enged√©ly√©vel t√∂rt√©nhet.

 

Szolg√°ltat√≥ kifejezett √≠r√°sos enged√©lye n√©lk√ľl tilos a webhelyen megtal√°lhat√≥ v√©djegyek √©s szolg√°ltat√°si m√°rkajelek m√≥dos√≠t√°sa, m√°sol√°sa, sokszoros√≠t√°sa, √ļjb√≥li k√∂zz√©t√©tele, felt√∂lt√©se, let√∂lt√©se, postai vagy egy√©b tov√°bb√≠t√°sa, hozz√°f√©rhetŇĎv√© t√©tele, tov√°bb√° tilos a nyilv√°noss√°g sz√°m√°ra megtekinthetŇĎv√© tenni, valamint m√°s anyagok l√©trehoz√°s√°hoz val√≥ felhaszn√°l√°sa, √©rt√©kes√≠t√©se, illetve m√°s k√∂zc√©l√ļ vagy kereskedelmi c√©lra t√∂rt√©nŇĎ felhaszn√°l√°sa.

 

A honlap tartalm√°nak, valamint egyes r√©szeinek ‚Äď a szolg√°ltat√°sokat kiv√©ve ‚Äď fizikai vagy m√°s adathordoz√≥ra ment√©se vagy kinyomtat√°sa mag√°nc√©l√ļ felhaszn√°l√°s c√©lj√°b√≥l vagy a Szolg√°ltat√≥ elŇĎzetes √≠r√°sbeli hozz√°j√°rul√°sa eset√©n enged√©lyezett. A mag√°nc√©l√ļ felhaszn√°l√°son t√ļli felhaszn√°l√°s ‚Äď p√©ld√°ul adatb√°zisban t√∂rt√©nŇĎ t√°rol√°s, tov√°bbad√°s, k√∂zz√©- vagy let√∂lthetŇĎv√© t√©tel, kereskedelmi forgalomba hozatal ‚Äď kiz√°r√≥lag a Szolg√°ltat√≥ elŇĎzetes √≠r√°sbeli enged√©ly√©vel lehets√©ges.

 

Mag√°nc√©l√ļ felhaszn√°l√°s c√©lj√°b√≥l sem enged√©lyezett a szolg√°ltat√°sok megv√°s√°rl√°s√°val, vagy ingyenesen hozz√°f√©rhetŇĎ nem t√°rgyi adathordoz√≥n ny√ļjtott digit√°lis adattartalom fizikai vagy m√°s adathordoz√≥ra ment√©se vagy kinyomtat√°sa, kiv√©ve ha azt a Szolg√°ltat√≥ elŇĎzetesen √≠r√°sban enged√©lyezte.¬†

 

A Felhaszn√°l√≥ a megtekintett anyagokat csak saj√°t c√©lra haszn√°lhatja fel, azokat 3. szem√©ly r√©sz√©re nem adhatja tov√°bb, nem m√°solhatja, sokszoros√≠thatja, m√°sok sz√°m√°ra nem teheti hozz√°f√©rhetŇĎv√©, illetve nem j√°tszhatja le t√∂bb szem√©ly jelenl√©t√©ben. A szerzŇĎi jogok b√°rmely megs√©rt√©s√©bŇĎl eredŇĎ minden k√°r√©rt felelŇĎss√©g a jogs√©rtŇĎ Felhaszn√°l√≥t terheli, kiv√©ve ha minden k√©ts√©get kiz√°r√≥an bizony√≠tani tudja, hogy a k√°rt elh√°r√≠thatatlan k√ľlsŇĎ ok id√©zte elŇĎ.¬†

 

Az √ĀSZF-ben kifejezetten meghat√°rozott jogokon t√ļlmenŇĎen a regisztr√°ci√≥, a honlap haszn√°lata, illetve az √ĀSZF egyetlen rendelkez√©se sem biztos√≠t jogot a Felhaszn√°l√≥nak a honlap fel√ľlet√©n szereplŇĎ, vagy onnan el√©rhetŇĎ b√°rmely tartalomnak b√°rmely haszn√°lat√°ra, hasznos√≠t√°s√°ra. A honlap rendeltet√©sszerŇĪ haszn√°lat√°val j√°r√≥ megjelen√≠t√©sen, az ehhez sz√ľks√©ges ideiglenes t√∂bbsz√∂r√∂z√©sen √©s a mag√°nc√©l√ļ m√°solatk√©sz√≠t√©sen t√ļl e szellemi alkot√°sok a Szolg√°ltat√≥ elŇĎzetes √≠r√°sbeli enged√©lye n√©lk√ľl semmilyen egy√©b form√°ban nem haszn√°lhat√≥k fel vagy hasznos√≠that√≥k. Kifejezetten tilos a mag√°nc√©l√ļ felhaszn√°l√°son t√ļli b√°rmilyen felhaszn√°l√°s, p√©ld√°ul adatb√°zisban t√∂rt√©nŇĎ t√°rol√°s, tov√°bbad√°s, k√∂zz√©- vagy let√∂lthetŇĎv√© t√©tel, kereskedelmi forgalomba hozatal, szolg√°ltat√°s ny√ļjt√°sa c√©lj√°b√≥l t√∂rt√©nŇĎ felhaszn√°l√°s.

 

A jogosulatlan felhaszn√°l√°s b√ľntetŇĎ- √©s polg√°ri jogi k√∂vetkezm√©nyeket von maga ut√°n. Jogs√©relem eset√©n Szolg√°ltat√≥ t√∂bbek k√∂z√∂tt k√∂vetelheti a jogs√©rt√©s abbahagy√°s√°t √©s k√°r√°nak megt√©r√≠t√©s√©t, valamint s√©relemd√≠j fizet√©s√©t.

 

R√©szben m√°s meg√≠t√©l√©s al√° esnek szabad felhaszn√°l√°si c√©l√ļ, ny√≠lt forr√°sb√≥l jogtiszta √ļton beszerzett tartalmak √©s Szolg√°ltat√≥ partnereitŇĎl sz√°rmaz√≥ k√ľl√∂n szerzŇĎd√©s alapj√°n megjelen√≠tett tartalmak. Ezek tekintet√©ben a szerzŇĎi √©s iparjogv√©delem nem Szolg√°ltat√≥t illeti meg (hanem a tartalmak tulajdonos√°t), ugyanakkor az ilyen tartalmak jelen webhelyrŇĎl a jogosult √©s a Szolg√°ltat√≥ elŇĎzetes √≠r√°sbeli enged√©lye n√©lk√ľl t√∂rt√©nŇĎ let√∂lt√©se vagy b√°rmilyen felhaszn√°l√°sa szint√©n jogs√©rtŇĎ.

 

 

  • Inform√°ci√≥k √©s anyagok felhaszn√°l√°sa

 

 

A webhely kiz√°r√≥lag t√°j√©koztat√°si c√©llal k√©sz√ľlt, √©s nem minŇĎs√ľl semmilyen tan√°csad√°snak.

 

A webhely tartalma, bele√©rtve az ott megtal√°lhat√≥ felt√©teleket √©s le√≠r√°sokat, elŇĎzetes √©rtes√≠t√©s n√©lk√ľl m√≥dosulhat. Szigor√ļan tilos a webhely enged√©ly n√©lk√ľli felhaszn√°l√°sa, valamint a webhelyhez kapcsol√≥d√≥ jelszavak √©s inform√°ci√≥k nem rendeltet√©sszerŇĪ felhaszn√°l√°sa.

 

A webhelyen bemutatott term√©kek √©s szolg√°ltat√°sok nem felt√©tlen√ľl √°llnak rendelkez√©sre a vil√°g minden pontj√°n. A szolg√°ltat√°sok ig√©nybev√©tel√©re val√≥ jogosults√°g meghat√°roz√°sa a Szolg√°ltat√≥ kiz√°r√≥lagos hat√°sk√∂re. A webhelyen megtal√°lhat√≥ inform√°ci√≥k, term√©kek √©s szolg√°ltat√°sok kapcs√°n Szolg√°ltat√≥ felh√≠vja a felhaszn√°l√≥k figyelm√©t arra, hogy egyes inform√°ci√≥k, term√©kek, szolg√°ltat√°sok vagy anyagok felhaszn√°l√°s√°t bizonyos orsz√°gok t√∂rv√©nyei tilthatj√°k vagy korl√°tozhatj√°k, ennek figyelembev√©tele a felhaszn√°l√≥ k√∂teless√©ge.

 

 

  • M√°s oldalakra mutat√≥ linkek

 

 

Szolg√°ltat√≥ elhelyezhet a webhelyen harmadik felek √°ltal mŇĪk√∂dtetett weboldalakra mutat√≥ linkeket √©s hivatkoz√°sokat, melyeket a felhaszn√°l√≥k tetsz√©s szerint haszn√°lhatnak.

Szolg√°ltat√≥ nem ellenŇĎrzi ezeket a weboldalakat, √©s nem felelŇĎs a tartalmuk√©rt. A linkek elhelyez√©se nem minŇĎs√ľl a k√ľlsŇĎ weboldalon tal√°lhat√≥ n√©zetek, √∂tletek, √°ruk, term√©kek, inform√°ci√≥k vagy szolg√°ltat√°sok t√°mogat√°s√°nak vagy aj√°nl√°s√°nak a Szolg√°ltat√≥ r√©sz√©rŇĎl. A felhaszn√°l√≥ √©s a linkben szereplŇĎ weboldal k√∂z√∂tti jogviszony, bele√©rtve az ott k√≠n√°lt √°ruk, term√©kek √©s szolg√°ltat√°sok kifizet√©s√©t √©s lesz√°ll√≠t√°s√°t, kiz√°r√≥lag a Felhaszn√°l√≥ √©s az adott weboldal √ľzemeltetŇĎje k√∂z√∂tti kapcsolaton alapul. Szolg√°ltat√≥ nincs befoly√°ssal a linkekben szereplŇĎ k√ľlsŇĎ weboldalakra, √©s nem felelŇĎs a k√ľlsŇĎ weboldalak megtekint√©s√©vel, haszn√°lat√°val vagy haszn√°latuk meghi√ļsul√°s√°val, illetve az ott k√≠n√°lt tartalmakkal, √°ruval, term√©kekkel √©s szolg√°ltat√°sokkal √∂sszef√ľggŇĎ k√∂vetkezm√©nyek√©rt.

 

 

 

 

M√°s webhelyeken a www.akademia.galikklara.com webhelyre mutat√≥ linkeket elhelyezni csak Szolg√°ltat√≥ √≠r√°sos enged√©ly√©vel megengedett. A weboldalra vezetŇĎ linkek elhelyez√©se nem okozhat k√°rt a Szolg√°ltat√≥, vagy oldalainak h√≠rnev√©ben.

Szolg√°ltat√≥ fenntartja a jogot az enged√©lyezett linkek megsz√ľntet√©s√©re b√°rmilyen elŇĎzetes √©rtes√≠t√©s n√©lk√ľl, ha meg√≠t√©l√©se szerint a link valamilyen k√°rt okoz a Szolg√°ltat√≥ vagy oldalainak h√≠rnev√©ben, mŇĪk√∂d√©s√©ben.

 

  1. Tartalom eltávolítása

Szolg√°ltat√≥ fenntartja a jogot az oldalon tal√°lhat√≥ √∂sszes tartalom elŇĎzetes bejelent√©s √©s indokol√°s n√©lk√ľl t√∂rt√©nŇĎ elt√°vol√≠t√°s√°ra.

 

Budapest, 2023. j√ļnius 1.Egys√©gben √Člni Kft.

Fischer Kl√°ra √ľgyvezetŇĎ